Μενού
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη | @elenimenegaki - Instagram
  • Α-
  • Α+

Σοκαρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη με πλάνα που έπαιξαν στην εκπομπή «Ελένη» σήμερα Πέμπτη (20/6) και αφορούσαν ένα τροχαίο ατύχημα στο Τέξας, ζητώντας από τους συνεργάτες της να μην προβάλλονται τα συγκεκριμένα πλάνα.   

«Στο Τέξας ένας μεθυσμένος οδηγός με αυτοκίνητο αφού παρέσυρε δύο ποδηλάτες με το αυτοκίνητό του, μετά πατάει τον έναν από τους δύο. 69 και 65 ετών οι ποδηλάτες, πήγαν στο νοσοκομείο και ευτυχώς έζησαν. Είναι καλά, δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Τότε η Ελένη Μενεγάκη χωρίς να μπορεί να κρύψει το σοκ της σχολίασε: «Κοιτάξτε, παιδιά, αυτά είναι κανονικά πλάνα. Πω, πω τρομερό! Αυτά δεν είναι για να τα βλέπουμε! Δεν θέλω να δω άλλο, βγάλτε τα».

«Να ρωτήσω κάτι άλλο που δεν μπορώ να το καταλάβω; Συμβαίνει αυτό το πράγμα, ποιος το τραβάει; Υπάρχει μπροστά άλλο αυτοκίνητο; Τι γίνεται;», αναρωτήθηκε σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια.

«Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να βλέπουν κάτι σοκαριστικό μπροστά τους και αντί να πάνε να βοηθήσουν, κάθονται με το κινητό και το τραβάνε», της απάντησε η δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA