Πρεμιέρα χθες Δευτέρα (22/9) για «Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι» με τη νέα σειρά του Alpha να κερδίζει το κοινό, κάτι που φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης αφού ήρθε πρώτο, αλλά και από τα κολακευτικά σχόλια στο X τόσο για το καστ όσο και για την εικόνα και τη σκηνοθεσία.
Ένα ακόμα στοιχείο της σειράς που άρεσε σε πολλούς τηλεθεατές είναι το γεγονός ότι η σειρά ακολουθεί πιστά το ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά.
Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία υποδφύεται την Θοδώρα, μιας γυναίκα που στα ξαφνικά χάνει τον σύζυγό της και μένει μόνη της με τις πέντε κόρες τους.
Τα αποθεωτικά σχόλια για την ερμηνεία της Πέγκυς Τρικαλιώτη έπεσαν «βροχή» στο X και στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση.
Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Πρεμιέρα με πρωτιά στην τηλεθέαση
Η σειρά του Alpha, όμως, δεν κέρδισε μόνο το X, αλλά και τους τηλεθεατές αφού κέρδισε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και στις δύο κατηγορίες κοινού.
Αναλυτικότερα, στο δυναμικό κοινό το «Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι» συγκέντρωσε 19% αφήνοντας αρκετά πίσω τη Γη της Ελιάς που τερμάτισε δεύτερη με 11,3%, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το Γιατί Ρε Πατέρα; με 9,7%.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, πρώτο ήρθε πάλι το «Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι» με 18,4%, ενώ ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής η σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς», με 18,4% και τρίτο το Grand Hotel με 13,3%.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.