Η Ιφιγένεια Καραμήτρου είναι καλεσμένη απόψε (23/6) στο The 2Night Show και μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας» και εξηγεί γιατί θεωρεί πρόκληση, αλλά και μεγάλη ευκαιρία, το γεγονός ότι στα γυρίσματα έχει μόνο μία ευκαιρία να παίξει τη σκηνή της.
Έπειτα, αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια, στην Κατερίνη, και στις σπουδές στην Ψυχολογία, αλλά και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αγαπά την τηλεόραση; Ποιους ρόλους προτιμά στο θέατρο;
Τέλος, αποκαλύπτει πως ο «Άγιος Έρωτας» θα ολοκληρωθεί με εμπόδια, ενώ μιλά και για την περιοδεία, που θα κάνει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Αντιγόνη».
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.