Μενού
  • Α-
  • Α+

«Κόσμος πάει κι έρχεται». Όχι ωστόσο στις εγκαταστάσεις των τηλεοπτικών σταθμών ή σε γνωστά εστιατόρια που είναι meeting points στελεχών των ελληνικών μίντια και τηλεαστέρων αλλά σε απόμερα μέρη, κατοικίες ή μέσω... facetime.

Ναι γιατί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις έγιναν ήδη και μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας της κινητής τηλεφωνίας. Καθότι παρά το γεγονός πως οδεύουμε σιγά - σιγά προς τη λήξη της τηλεοπτικής χρονιάς πολλά συμβόλαια παραμένουν ενεργά και έτσι οι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιούν εν κρυπτώ επαφές που ανεξαρτήτως κατάληξης δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν πριν τις αρχές Ιουλίου. 

Η Κατερίνα Καραβάτου ολοκληρώνει την παρουσία της στο «My Style Rocks» το καλοκαίρι. Και αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο θέλει το ριάλιτι μόδας να μην είναι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου. Απόλυτα λογικό καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του πρότζεκτ έγιναν δύο κύκλοι back to back.

Τα νούμερα δεν ανέβηκαν μετά τις αλλαγές που έγιναν στην επιτροπή ωστόσο το περιεχόμενο άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη της παραγωγής αλλά και αυτά του ψυχαγωγικού του ΣΚΑΪ. Όπως απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν και από την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου. Όλα λοιπόν δείχνουν πως η συνεργασία του ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια θα συνεχιστεί πιθανότατα όμως από άλλο τηλεοπτικό «μετερίζι».

Τα δύο σενάρια για την Κατερίνα Καραβάτου

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η οριστική δομή του πρωινού και μεσημεριανού προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου. Ένα σενάριο με ισχυρές πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι η ζώνη 12.00 – 14.00 να δοθεί και αυτή στην ενημέρωση και η ψυχαγωγία να ξεκινά μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στο δίωρο 15.00 με 17.00. Το όνομα της Φαίης Σκορδά παραμένει πάνω στο τραπέζι όμως σε περίπτωση που η παρουσιάστρια δεν θελήσει να είναι σε αυτή τη ζώνη και τελικά αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ τότε η Κατερίνα Καραβάτου είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει πολύ ισχυρές πιθανότητες να αναλάβει τη συγκεκριμένη ζώνη.

Σε διαφορετική περίπτωση θα της προταθεί να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Η τελευταία φορά που η Κατερίνα Καραβάτου παρουσίασε ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή ήταν τη σεζόν 21’ – 22’, το «Τι λες τώρα» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega. 

Πρόταση στη Μαρία Τζομπανάκη για την «Εξομολόγηση» 

Ένα ακόμη μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη φαίνεται πως παίρνει το δρόμο για τη μικρή οθόνη. Μετά τον «Σασμό» που ολοκληρώνεται οριστικά το καλοκαίρι γράφοντας τον «Επίλογό» του στη συχνότητα του Alpha και το «Ναυάγιο» που θα ολοκληρωθεί στο Mega, στον Alpha καταλήγουν στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορημάτος «Η Εξομολόγηση».

Το συγκεκριμένο βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μίνωας» τον Απρίλιο του 2015 και ακολουθεί την ιστορία της Ελένης, ενός κοριτσιού που αντιμετωπίζει δυσκολίες μετά τον χαμό των γονέων της στη δεκαετία του ’20. Μεταφέρεται μακριά από τον αδελφό της και καταλήγει στην Ήπειρο, όπου ζει μια ζωή γεμάτη σκληρά περιστατικά.

Η ιστορία συνεχίζεται στις μέρες μας, στην Κόνιτσα, όπου η γερόντισσα Μαρκέλλα ζητά τη συγχώρεση για να σταθεί αμόλυντη στην κρίση του Πλάστη.

Ο ρόλος της πρωταγωνίστριας σε μεγάλη ηλικία προτάθηκε ήδη στη Μαρία Τζομπανάκη και η παραγωγή που θα είναι η εταιρία «J.K Productions» του Γιάννη Καραγιάννη αναμένει τώρα την απάντησή της. Θεωρείται δε αρκετά πιθανό και άλλα πρωταγωνιστικά ονόματα του «Σασμού» να πάρουν μέρος στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA