Μενού
Ο Άγγελος Γεωργουδάκης
Παίκτης του Survivor αποχώρησε οικειοθελώς | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Με την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από την πλευρά των «Μαχητών», ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε περιπέτεια με την υγεία του, ξεκίνησε το σημερινό (4/2) επεισόδιο του Survivor 2024.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης επέστρεψε στην καλύβα των Μαχητών, για να τους ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή του, ενώ στη συνέχεια μπροσά στις κάμερες του Survivor 2024 μίλησε για το πρόβλημα υγείας του.

«Αυτή η τάση για λιποθυμία ακόμα υπάρχει και η ζάλη. Η τοξίνη από το κοράλλι λένε οι γιατροί. Δύο βράδια ένιωσα τον εγκέφαλό μου να νεκρώνει και να μην οξειδώνεται σαν να μην έχουν πατήσει ένεση ευθανασίας. Μου έχει αφήσει μερικά κουσούρια αυτή η ιστορία και ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει» είπε, μεταξύ άλλων.

Survivor 2024: «Θα επανέλθω του χρόνου πιο δυνατός»

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης, αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στους Μαχητές, μπήκε στη βάρκα και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο υποσχέθηκε πως θα γυρίσει του χρόνου ακόμη πιο δυνατός.

«Η μεγαλύτερη τραγωδία στη ζωή είναι να θέλει η ψυχή να συνεχίσει και να μην μπορεί το σώμα. Το Survivor ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και όλοι όσοι με γνώρισαν μου είπαν, γνωρίζοντας το παρελθόν, ότι ήρθα για διακοπές. Όμως δεν ήρθα για διακοπές, κάλλιστα θα μπορούσα να το συγκρίνω με αρκετές δύσκολες εκπαιδεύσεις στο παρελθόν, και είμαι σίγουρος ότι θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου και θα έρθω του χρόνου πιο δυνατός. Για εμένα είναι μόνο η αρχή» είπε.

Ο Άγγελος έλαβε το θερμό χειροκρότημα παικτών και αντιπάλων στο Survivor 2024 και αποχώρησε από το νησί μετά την περιπέτεια υγείας, που είχε τις τελευταίες εβδομάδες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA