Μενού
katsoulis
Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης το ξανασήκωσε! Κατέκτησε τον τίτλο του Survivor All Star και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, μάλιστα, η διαφορά με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν οριακή.

Ο ηττημένος της βραδιάς ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν. «Συγχαρητήρια Σάκη! Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μπάρτζη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Δεν έχω λόγια. Ένα πράγμα θα πω σε όλους. Αγαπάτε! Αγαπάτε ειλικρινά, όπως κάναμε και εμείς σήμερα στον τελικό. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι γιατί σου αλλάζει τη ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με στήριξαν» είπε ο, εμφανώς συγκινημένος, Σάκης Κατσούλης ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του το τρόπαιο του Survivor.

Η βραδιά έκλεισε με τρόπο πανηγυρικό και τον Σάκη Κατσούλη να κρατάει στην αγκαλιά του το τρόπαιο αλλά και την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία στο άκουσμα του αποτελέσματος, έσπευσε κοντά στον μεγάλο νικητή, τον φίλησε και έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA