Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Μπλε «βάφτηκε» ο τρίτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor καθώς οι Μαχητές νίκησαν τους Διάσημους και έτσι οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού με την πλάτη στον τοίχο. Και εκεί ανατράπηκαν όλα!

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, εφόσον οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν σε δύο από τους τρεις αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, το φύλο του παίκτη που θα υποδείκνυαν οι Διάσημοι έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση των υποψηφίων.

Πιο συγκεκριμένα, εάν διάλεγαν άντρα, τότε αυτομάτως η Μαριλίνα θα έβγαινε από το «κάδρο» των υποψηφίων και στη θέση της θα έμπαινε ο άντρας που θα είχαν επιλέξει οι Κόκκινοι, ενώ στην περίπτωση που επέλεγαν γυναίκα, τότε ο Θοδωρής θα ήταν εκείνος που θα γλίτωνε για μια ακόμα εβδομάδα.

Τελικά, οι Κόκκινοι έδωσαν τον Αλέξη Παππά. Επομένως, η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν έναν άλλο άντρα στη θέση της. Αυτός ήταν ο Σταμάτης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βγω υποψήφιος σήμερα. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Βλέπω ότι μάλλον η ομάδα μου δε με πιστεύει», δήλωσε ο Σταμάτης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Αμέσως μετά, η MVP της εβδομάδας, που αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα, έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor τον Νίκο Γκάνο. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε πως περίμενε αυτή την εξέλιξη και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA