Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Έναν εξαιρετικά δυνατό αγώνα με απίστευτη ένταση έδωσαν το βράδυ της Τρίτης για την ασυλία Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor. Οι Κόκκινοι ανέτρεψαν το σκηνικό και εξασφάλισαν την τρίτη ασυλία με τους Μπλε να βρίσκονται στη δεινή θέση να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους. Ο τρίτος παίκτης που βρέθηκε στον τάκο είναι ο Rob James Seymour λόγω των χαμηλών αγωνιστικών του επιδόσεων. Παράλληλα, MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης από τους Μαχητές, ο οποίος υπέδειξε ως τέταρτο υποψήφιο τον Νίκο Γκάνο από την Κόκκινη ομάδα. Έτσι η τετράδα των προς αποχώρηση παικτών είναι η εξής: Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour και Νίκος Γκάνος.

Νωρίτερα, πάντως, αναστάτωση προκάλεσε ο Αλέξης Παππάς στους συμπαίκτες του στο Survivor, ζητώντας να του πούνε τον λόγο που τον ψήφισαν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο ίδιος, παρά το γεγονός πως έδειξε αρχικά ότι δεν ενοχλήθηκε, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε τελικά από τη στάση του. Κατά κύριο λόγο στράφηκε κατά των γυναικών της ομάδας του καθώς θεώρησε ότι μία από τις συμπαίκτριές του θα έπρεπε να είναι στη θέση του.

«Ξεχάσατε να μην αναφέρετε ότι όλη η ομάδα χωλαίνει. Αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο οδηγηθήκατε στην ψήφο. Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ έχω πρόβλημα όμως όταν συζητάμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είμαστε μία ομάδα και δεν μας αγγίζει τίποτα και είμαστε ενωμένοι, την επόμενη μέρα να διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει μία ομάδα. Είμαι σταθερός παίκτης και έτυχε δυο φορές να μην φέρω νίκες και είδατε μόνο αυτή την εβδομάδα. Γιατί ψηφίστηκα; Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα; Φάνηκε ότι ήταν περισσότερο προσπάθεια» είπε ο Αλέξης Παππάς για το γεγονός ότι βρέθηκε στον τάκο στο Survivor δίπλα στον Παύλο Παπαδόπουλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA