Μενού
survivor
Η αποχώρηση του Νίκου Γκάνου | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση «βόμβα» έκανε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός το βράδυ της Τετάρτης λίγο πριν την αναμέτρηση αποχώρησης ανάμεσα σε τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη της μπλε ομάδας. «Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει και αυτή από κοντά τη μονομαχία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στο χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μη συνεχίσει στο Survivor».

Λίγο αργότερα, και αφού όλοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού, Οι Νίκος Γκάνος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Θοδωρής Τουρκογεώργος πάλεψαν για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που πέτυχαν νωρίς νωρίς ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Έτσι, οι δυο παίκτες του reality κάθισαν στον πάγκο προκειμένου να παρακολουθήσουν ήσυχοι την συνέχεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκο Γκάνο και Θοδωρή Τουρκογεώργο. Το αποτέλεσμα κρίθηκε όταν ο πίνακας του σκορ έγραψε 4 – 2 και ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα ήταν ο Νίκος Γκάνος. Παρότι ο Νίκος προσπάθησε και πλησίασε τη νίκη, ο Θοδωρής ήταν εκείνος που εξασφάλισε την παραμονή του.

Οι συμπαίκτες του Γκάνου από την κόκκινη ομάδα και ιδίως οι γυναίκες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Τόσο η Ασημίνα όσο και η Μαρία Αντωνά έκλαιγαν συνεχώς αφού είχαν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, η Μαρία τον αποκάλεσε και φίλο ζωής και δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να βιώσει τόσο δυνατά συναισθήματα στο παιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA