Μενού
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024 | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (14/5) στους συμπαίκτες της ότι αποχωρεί από το Survivor, έπειτα από τον τραυματισμό στον γόνατό της και τους πόνους που ένιωθε και στο άλλο πόδι της. 

Ο Γιώργος Λιανός πριν από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, ανακοίνωσε και στους Τούρκους παίκτες του All Star που αγωνίζονται με τους Έλληνες παίκτες του Survivor, την αποχώρηση της Σταυρούλας και ζήτησε από τις Τουρκάλες διαγωνιζόμενες να πουν την άποψή τους.

Εκείνες έσταξαν φαρμάκι για την πρώην παίκτρια των Μπλε, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός και ότι αποχώρησε γιατί φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν η Νεφισέ και η Ναγκιχάν αναφέροντας πως το έκανε για να μη φανεί κατώτερη από την παίκτρια των Κόκκινων. «Έχει αποχωρήσει οικειοθελώς η Σταυρούλα, πάθαμε σοκ! Σήμερα θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά μαζί της, αλλά η αντίπαλός μας λείπει αυτή τη στιγμή. Της εύχομαι περαστικά, έχει αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός της ήταν τόσο σοβαρός. Πιστεύω ότι αποχώρησε για ψυχολογικούς λόγους, επειδή υπάρχει απέναντί της μία πολύ δυνατή αντίπαλος η Δαλάκα. Κουράστηκε να παίζει με την Δαλάκα και για αυτό δεν άντεξε» είπε η Ναγκιχάν.

Η Νεφισέ πήρε τον λόγο στη συνέχεια και ανέφερε: «Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Το είχα πει ότι φοβήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Στους πρώτους αγώνες έπαιξε και δεν είχε τίποτα και στον τελευταίο αρνήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Φταίει η Σταυρούλα για την ήττα της κόκκινης ομάδας. Της εύχομαι περαστικά και νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Με αυτήν τη ψυχολογία νομίζω ότι έφτασε πιο μακριά από ότι πρέπει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA