Μενού
asimina-hatziandreoy
Ασημίνα Χατζηανδρέου | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Από το σπίτι της παρακολούθησε τον ημιτελικό του Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να σχολιάσει και, μάλιστα, με δεικτικό τρόπο τα όσα είδε.. Η αθλήτρια η οποία συμμετείχε στον φετινό κύκλο του reality αλλά αποβλήθηκε καθώς θεωρήθηκε ότι παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού προχώρησε σε ορισμένα ιδιαίτερα αιχμηρά Insta-stories.

«Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη ''δικαιοσύνη''. Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά». Έγραψε αρχικά για να επανέλθει αργότερα: «Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα». Ενώ στο τρίτο έγραψε «Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά αφήνοντας αιχμές για την παραγωγή και τον τρόπο που απομακρύνθηκε η ίδια από το Survivor.

survivor
Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου | @asixatz_

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την ίδια, δεν βρέθηκαν στο Γαλάτσι και οι Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Αφροδίτη Σκαφίδα αφού ήταν οι πέντε που είχαν αποβληθεί από το reality. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν βρέθηκαν στον ημιτελικό, ενώ είχαν προσκληθεί από την παραγωγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA