Μενού
survivor
Αποχώρησε ο Παύλος Παπαδόπουλος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour και Νίκος Γκάνος ήταν οι υπό αποχώρηση παίκτες του Survivor για αυτή την εβδομάδα. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους τέσσερις παίκτες του reality επιβίωσης στον στίβο μάχης.

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας υποστήριξαν τον δικό τους… άνθρωπο, τον Rob James Seymour ενώ για την κόκκινη ομάδα τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καθαρά μιας και οι παίκτες μοιράστηκαν υποστηρίζοντας άλλοι τον Παύλοι Παπαδόπουλο, άλλοι τον Αλέξη Παππά και άλλοι τον Νίκο Γκάνο.

Εκείνος που δεν θα έφτανε ποτέ στις τέσσερις νίκες και θα έμενε πίσω, στο σκορ, από τους άλλους τρεις αντιπάλους του θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor. Από τη διαδικασία «καθάρισε» πρώτος ο Αλέξης Παππάς για να τον ακολουθήσει, προς έκπληξη πολλών ο Rob James Seymour.

Γι’ αυτό και ο Νίκος Γκάνος με τον Παύλο Παπαδόπουλο έδωσαν την τελική μάχη με τον… τραγουδιστή να φτάνει πρώτος στις τέσσερις νίκες και να στέλνει εκτός Survivor τον πρώην παίκτη του Power of love και συγγραφέα που δεν απέσπασε ούτε μία νίκη.

«Να είστε δυνατοί, παίδες, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ» αναφώνησε ο Παύλος Παπαδόπουλος λίγο πριν αφήσει οριστικά τους συμπαίκτες τους και ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA