Μενού
survivor
Θοδωρής Τουρκογεώργος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Λίγες μέρες πριν την ένωση Κόκκινων και Μπλε στο Survivor, οι δυο ομάδες βρέθηκαν για μια ακόμα φορά να αγωνίζονται με «έπαθλο» τη δεύτερη ασυλία για αυτη την εβδομάδα. Ειδικά για τους Κόκκινους υπήρχε έντονη πίεση καθώς ηττήθηκαν στον αγώνα για την πρώτη ασυλία. «Οκτώ ψήφοι για την Άιρα Adomaityte, μία για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Άιρα, πριν στεγνώσει ακόμα το μελάνι, που λένε, πριν ολοκληρώσεις την τελευταία σου μονομαχία, ίσως βρεθείς ξανά σε μονομαχία γιατί ακόμη δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα σου. Πάντως ομόφωνα η κόκκινη ομάδα σε στέλνει προς το παρόν σε μονομαχία» υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός με την ίδια να αναφέρει πως ήταν δίκαιη η απόφαση.

Το βράδυ της Δευτέρας το σκηνικό ανατράπηκε με τους Μπλε να έχουν αυτοί τη δυσάρεστη υποχρέωση να «δώσουν» έναν συμπαίκτη τους προκειμένου να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ομόφωνα δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας στο Survivor αναδείχθηκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο οποίος είπε πως ήταν αναμενόμενο γιατί τελευταία δε συνεισφέρει πολύ στην ομάδα του.

«Δε με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα» είπε ο Θοδωρής.

Πάντως, σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν φέτος στο Survivor, μπορεί ο Θοδωρής να τη... γλιτώσει αν τελικά ο τρίτος υποψήφιος είναι γυναίκα. Σε αντίθετη περίπτωση θα τη, γλιτώσει η Άιρα και ο Θοδωρής θα είναι κανονικά υποψήφιος.

Πριν την ψηφοφορία, ωστόσο, στο συμβούλιο, επικράτησε έντονη συναισθηματική φόρτιση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι μεγάλο δίλημμά για τον αν θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και θα συνεχίζει να αγωνίζεται παρά τον τραυματισμό της ή θα εγκαταλείψει την προσπάθεια και θα επιστρέψει σπίτι της.

Στο πλευρό της παίκτριας της Κόκκινης ομάδας στάθηκαν τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και αντίπαλοι, προσπαθώντας να την κάνουν να νιώσει καλύτερα και να μην πάρει μια απόφαση που θα την μετανιώσει, με την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα.

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά είναι δικό μου θέμα, που θέλω να αγωνιστώ στους στίβους μάχης. Ξέρω και πως όταν θα έρθει η ώρα, θα είμαι καιρό εκτός και δεν θα έχω βρει τα πατήματά μου».

Ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν θέλει να μείνει εκτός παιχνιδιού, με την ίδια ωστόσο να λέει πως θα μείνει, μέχρι να έρθει η ώρα να ψηφιστεί. «Είναι χλωμό το μέλλον για εμένα. Δεν έχω εκφράσει τον πόνο που νιώθω και δεν θέλω να τον πω σε κανέναν. Δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω, βλέπω μισοάδειο το ποτήρι. Αν βρω τα σκούρα, θα ζητήσω από την ομάδα μου να με ψηφίσει», κατέληξε η Ασημίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA