Μενού
survivor
Υποψήφια προς αποχώρηση η Ευγενία | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Βαριά ήττα από την ομάδα των Μαχητών γνώρισαν οι Διάσημοι στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας του Survivor γεγονός που έφερε γκρίνια στην ομάδα λίγο πριν οδηγηθεί στην κάλπη. «Θα ακουστεί κάπως αυτό που θα πω αλλά είμαι χαρούμενος που χάσαμε σήμερα την ασυλία. Δε χάσαμε κάποιο έπαθλο φαγητού. Θα αναδείξει τα προβλήματα της ομάδας, το άτομο που θα βγει υποψήφιο θα είναι και το πιο αδύναμο, άρα θα είναι δίκαιο, και αν αποχωρήσει, θα δυναμώσει την ομάδα μας», δήλωσε ο Θοδωρής στην κάμερα του Survivor.

«Μπορεί και να είναι για καλό η ήττα. Το να κερδίζεις απλά τις ασυλίες και να μένουν τα ίδια άτομα στην ομάδα μπορεί να μη σου βγει και σε καλό. Η ομάδα μου θα κοιτάξει το συμφέρον της και το ποιος προσφέρει πραγματικά εδώ», σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα δεν ήρθε κανένας πόντος από το γυναικείο κομμάτι, στα δεύτερα ένα. Αυτό είναι το θέμα, δε στεριώσαμε πόντο στις γυναίκες», τόνισε η παίκτρια του Survivor στην καλύβα των Κόκκινων.

Οι Διάσημοι οδηγήθηκαν μοιραία σε ψηφοφορία και στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες κλήθηκαν να υποδείξουν τη δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας, μετά τη Μαριλίνα Βακονδίου. Το όνομα που έδειξε η κάλπη δεν ήταν άλλο από της Ευγενίας, λαμβάνοντας μάλιστα όλες τις ψήφους της Κόκκινης Ομάδας.

«Δε μου έχει πάει καλά το παιχνίδι αλλά δε θα με ρίξει αυτό ψυχολογικά. Είμαι πολύ σύμφωνη με την απόφαση των παιδιών και εγώ εμένα θα ψήφιζα. Είναι η δεύτερη βδομάδα μου στο Survivor αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία», εξομολογείται η Ευγενία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA