Μενού
Survivor: Διάσημοι
Survivor: Διάσημοι | Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Το μεσημέρι της Τρίτης (16/1) η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε spoiler για το Survivor, φωτογραφίζοντας τον επόμενο παίκτη που πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, εκτός από τον TikToker, Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από το Fay’s Time. 

Στον αέρα της εκπομπής του Open, «Οδός Ζαρίφη 2», η Κατερίνα Ζαρίφη είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα πετάει και γνωστός φίλος μου ηθοποιός, φεύγει για τον Άη Δομίνικο και θα κάνει τη διαφορά γιατί είναι πολύ φετόνι». 

Μπορεί η ίδια να μην είπε όνομα, όμως, η φημολογία θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό, Ντάνιελ Νούρκα, να είναι εκείνος στον οποίο αναφέρθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην κωμική σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και έκτοτε έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.  

 

 

Μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρώτησε την παρουσιάστρια «Η Πολυκάρπου εισαι και τα ξέρεις αυτά;», -αφού παραδοσιακά στη «Super Κατερίνα», η δημοσιογράφος είναι εκείνη που δίνει τα spoilers για το Survivor- η Κατερίνα Ζαρίφη, με το γνωστό της χιούμορ, απάντησε:  

«Την έχω διαλύσει. Πάρτε τη τηλέφωνο να λύσουμε τις διαφορές μας. Καινούριο beef, θα τη διαλύσω, θα αρχίσω τα αποκλειστικά του Survivor». Η «επιθυμία» της έγινε πραγματικότητα και λίγα λεπτά μετά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Έλενα Πολυκάρπου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απολαυστικός διάλογος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA