Μενού
Τζέιμς Καφετζής
Τζέιμς Καφετζής | NDP
  • Α-
  • Α+

Σκληρές διαπραγματεύσεις των στελεχών της Acun Medya με υποψήφιους παίκτες για το νέο «Survivor» που θα βγει στον «αέρα» εκτός απροόπτου την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024. Πριν την Πρωτοχρονιά όλο το καστ θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο όπου οι εγκαταστάσεις, αλλά και οι στίβοι μάχης έχουν ανακαινιστεί.

Έκλεισαν Κατερίνα Δαλάκα και Όλγα Πηλιάκη για τη συμμετοχή τους στην ομάδα των «Διάσημων», πολύ κοντά είναι και η Μαρία Αντωνά, ενώ συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Τζέιμς Καφετζή.

Το φαβορί του «Survivor 4» που αποχώρησε οικειοθελώς το 2021 δεν είχε ολοκληρώσει τότε ομαλά τη συνεργασία του με την εταιρία παραγωγής και μάλιστα λίγο έλειψε οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Τώρα υπάρχει σύγκλιση σε πολλά σημεία αλλά όχι σε όλα: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ζητά εφάπαξ ποσό ανεξαρτήτως της διάρκειας παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο εβδομαδιαίως.

Η εκτίμηση είναι πως μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει τελικά συμφωνία, καθώς δεν μετρούν οι επιδόσεις του Τζέιμς μόνο στους στίβους μάχης, αλλά και στο κομμάτι του ριάλιτι.

Επίσης, ο Ροδίτης είναι ένα πρόσωπο που θέλει να δει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA