Το Survivor επιστρέφει απόψε Τρίτη (3/12) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με το πιο σημαντικό έπαθλο.
Μετά από το πάρτι της Ένωσης μία νέα μέρα ξημερώνει για τους Survivors στον Άγιο Δομίνικο.
Η συνύπαρξη των δύο Φυλών στην ίδια καλύβα δημιουργεί νέα δεδομένα και ισορροπίες.
Η προσέγγιση του Άγγελου στη Βίκυ και η ανταπόκρισή της στα λόγια του έχουν προβληματίσει τον Νίνο, ο οποίος δεν βλέπει με καλό μάτι τη φιλία αυτή.
Το πρώτο αγώνισμα που περιμένει τους Survivors είναι ένα διαφορετικό Captain Game που θα ξαναμοιράσει τις ομάδες.
Το έπαθλο όμως που ακολουθεί είναι το σημαντικότερο που θα μπορούσαν να κερδίσουν.
Οι Survivors βγάζουν για λίγο τη μαύρη μπαντάνα και νιώθουν ξανά Τίγρεις (Κίτρινοι) και Αετοί (Πράσινοι) μπαίνοντας σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης.
Εκείνοι που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη θα έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν στον Άγιο Δομίνικο και να συναντήσουν ένα μέλος της οικογένειάς τους!
Η αναμέτρηση είναι σκληρή και οι νικητές, οι οποίοι σύμφωνα με τα spoilers θα είναι οι Κίτρινοι, πανηγυρίζουν ξέφρενα το θρίαμβό τους.
Πώς θα αντιδράσουν οι ηττημένοι; Η απάντηση σήμερα Τρίτη (3/12) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
- Γιατί στη ΝΔ «φοβούνται» το κόμμα Καρυστιανού και όχι το κόμμα Σαμαρά - Ποιοι «κάηκαν»
- Μαρία Αναστασοπούλου: «Το λέω για πρώτη φορά… Βγήκα στο δρόμο και έκανα την ένεση μόνη μου»
- Τσιτσιπάς: Προθεσμία για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης – Κινδυνεύει με δικογραφία
- Ο ελληνικός ρόλος του Στιβ Καρέλ για τον οποίο κατακρεουργήθηκε από τους κριτικούς στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.