Το Survivor επιστρέφει απόψε Δευτέρα (30/9) με νέο επεισόδιο και τους παίκτες να τα δίνουν όλα για ακόμα μία φορά στον στίβο μάχης παρά τις εντάσεις, τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι δείχνουν να έχουν φτάσει στα όριά τους.
Μάλιστα, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου λυγίζει στην κάμερα κατά τη διάρκεια της προσωπικής της συνέντευξης, λέγοντας πως νιώθει πολύ πιεσμένη «από την όλη κατάσταση».
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Αετούς (Πράσινους) και Τίγρεις (Κίτρινους) με τους πρώτους να είναι φαβορί για τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση.
Τα spoilers για το αποψινό επεισόδιο του Survivor δίνουν τη νίκη στην πράσινη ομάδα, τους Αετούς και μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν ή όχι, απόψε στις 22.15 στον ΣΚΑΪ.
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
- Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 κλείνουν νωρίτερα από σήμερα Κυριακή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.