Μενού
survivor
Ασημίνα Χατζηανδρέου | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor συμπληρώνοντας μαζί με τους συμπαίκτριές της στην Κόκκινη ομάδα Άιρα Αντομαϊτίτε και Δώρα Νικολή και την «Μπλε» Χρύσα Χατζηγεωργίου το καρέ της μονομαχίας.

Οι Κόκκινοι στην πραγματικότητα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου να ρίξουν στην κάλπη. Η τελευταία φορά που βρέθηκε υποψήφια η Δαλάκα της στοίχισε έναν τραυματισμό και αρκετές μέρες εκτός αγώνων.

«Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου» τόνισε, με χαμόγελο, η παίκτρια των Κόκκινων για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Λίγο πριν δώσει τον λόγο στις τέσσερις υποψήφιες, ο Γιώργος Λιανός έκανε τις ανακοινώσεις για όσα θα συμβούν στο πάρτι της ένωσης και για την παρουσία του Σάκη Ρουβά!

«Στο φετινό πάρτι της ένωσης, λοιπόν, θα έρθει ένας καλλιτέχνης, άνδρας, ο οποίος έχει μεγάλο ρεπερτόριο και έχει πάρει πάρα πολλά μπράβο και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Θα έρθει ένας τραγουδιστής – περφόρμερ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να αναφωνήσουν όλοι, με μια φωνή, «ο Σάκης Ρουβάς». «Μόνο αυτός θα μπορούσε να έρθει! Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, θα έρθει στο πάρτι της ένωσης του Survivor» επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιανός με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει, ταχύτατα, τον λόγο για να δηλώσει «τεράστια Ρουβίτσα» και να φέρουν όλοι οι παίκτες ένα μεγάλο χαμόγελο για αυτή την ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.