Μενού
antona
Μαρία Αντωνά | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Παρά τη σημαντική ενίσχυση που έλαβαν οι Κόκκινοι με την είσοδο νέων παικτών στο Survivor, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και υπέστησαν άλλη μία ήττα από τους Μπλε αν και αυτή τη φορά το πάλεψαν περισσότερο. Παρά τις προσπάθειες των Διάσημων, οι Μαχητές κατάφεραν να πετύχουν το 12-10 και κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία, πηγαίνοντας ήρεμοι στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, μετά από καυγάδες και την αντιπαράθεση του James Καφετζή με τη Μαρία Αντωνά για την απόδοση της τελευταίας στο reality επιβίωσης, οι Κόκκινοι σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν ότι η Μαρία Αντωνά πρέπει να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

«Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor. Μονόδρομος είναι πλέον η νίκη για την Κόκκινη ομάδα και ιδιαίτερα για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς σε ενδεχόμενο που η ομάδα δεχθεί και τρίτη ήττα θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA