Μενού
pappas
Αλέξης Παππάς | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Οι Διάσημοι έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor και στο Συμβούλιο έπρεπε να βγάλουν δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Και η επιλογή τους ήταν ο Αλέξης Παππάς, κάτι που άφησε τους Μαχητές… άφωνους.

Ο... τροχός από ό,τι φαίνεται γύρισε για τους Μαχητές, αφού απόψε κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία κατά σειρά στο Survivor, στριμώχνοντας αρκετά τους Κόκκινους που έπρεπε να βγάλουν στον τάκο παίκτη της ομάδας τους. Οι Κόκκινοι αποφάσισαν πως δίπλα στον Παύλο Παπαδόπουλο θα βρεθεί ο Αλέξης Παππάς. Οι Μαχητές δεν περίμεναν καθόλου να ακούσουν το όνομά του και γεμάτοι έκπληξη κοίταζαν ο ένας τον άλλο προκειμένου να συνειδητοποιήσουν αυτό που είχαν ακούσει.

«Αν κρίνω από το πόρισμα της εβδομάδας βγαίνει ότι εγώ ήμουν επικρατέστερος, αλλά από το συνολικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα. Σεβαστή η άποψη των παιδιών. Καλό θα ήταν τα παιδιά να μου πούνε αν έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους, δεν ξέρω πως σκέφτονται» είπε ο Αλέξης Παππάς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA