Μενού
Τα «γαλλικά» του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και η εξήγηση για το τεχνικό λάθος
Γιώργος Λιάγκας | (Glomex / ANT1)
  • Α-
  • Α+

Απρόοπτο στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται εκτεθειμένος στον «αέρα» από ένα τεχνικό λάθος, που είχε ως αποτέλεσμα να ακουστεί ο παρουσιαστής να λέει μία βρισιά.

Μετά το τέλος των τίτλων αρχής, ο Γιώργος Λιάγκας ακούστηκε να λέει: «Παιδιά, μη μιλάτε όλοι μαζί γ@@@ την πουτ@@@ μου» χωρίς να γνωρίζει ότι έχει βγει στον «αέρα».

«Τι αέρα; Χωρίς σήμα βγήκαμε; Σήμα δεν έπαιξε ποτέ και με είχατε εκεί πίσω; Γιατί μου τα κάνετε αυτά;» ανέφερε μόλις τον ενημέρωσαν ότι η εκπομπή έχει ξεκινήσει.

Στη συνέχεια , ο παρουσιαστής είπε: «Τι να κάνω τώρα; Έγινε ένα λάθος στην αρχή. Εσείς είδατε σήμα στην εκπομπή, εγώ δεν είδα σήμα γιατί έγινε ένα τεχνικό λάθος και δεν ήξερα ότι έχει ξεκινήσει η εκπομπή. Το καταλάβατε όσοι το είδατε, ήμουν γυρισμένος κι έκανα πλάκα. Έτσι μιλάμε, λέμε κι ένα γαλλικό… Τι να κάνουμε… αγοράκια είμαστε. Δεν ήξερα ότι είμαι στον αέρα προφανώς. Εκτός αέρα κάναμε και πλάκα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...