Μενού
Τελευταία εκπομπή για τον Γιώργο Παπαδάκη
Τελευταία εκπομπή για τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 | Facebook - @Καλημέρα Ελλάδα
  • Α-
  • Α+

Τελευταία εκπομπή, μετά από 33 χρόνια, η σημερινή για τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να μπαίνει εμφανώς συγκινημένος στο στούντιο.

Γελώντας, μπήκε στο στούντιο και είπε: «Ο μαραθωνοδρόμος». Μετά τις αρχικές καλημέρες, στο στούντιο μπήκε και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη που συμπλήρωσε με τη σειρά της: «Γεια! Τελευταία ημέρα παιδιά».

Τέλος, στο στούντιο του ΑΝΤ1 μπήκε και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος τόνισε: «Λοιπόν, ζούμε ιστορική στιγμή πραγματικά, λέμε Καλημέρα Ελλάδα τελευταία φορά στη μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με τον πατριάρχη Γιώργο Παπαδάκη και ήταν τιμή μου που αυτά τα χρόνια ήμουν στο πλευρό του. Καλημέρα Ελλάδα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA