Μενού
giorgos-papadakis-ant1
Γιώργος Παπαδάκης | @Καλημέρα Ελλάδα ANT1
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό και πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωστοποίησε στο «Καλημέρα Ελλάδα», μιλώντας στη Μαρία Αναστασοπούλου και στον Γιώργο Γρηγοριάδη πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, μετά από πέντε τεστ που έκανε στο φαρμακείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Επανήλθε κάπως η φωνή. Ταλαιπωρούμαι από την Κυριακή το βράδυ. Την Τρίτη βγήκε θετικό το τεστ. Έκανα τεστ και έβγαιναν αρνητικά όλα συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες για το ενδιαφέρον τους. Να προσέχουν. Όταν πήγα στο φαρμακείο το τέταρτο ή πέμπτο τεστ βγήκε θετικό, τα άλλα ήταν αρνητικά. Είμαι μόνος μου κλεισμένος σε ένα δωμάτιο για να μη μεταδώσω. Έχει μείνει αυτό το γρέζι στη φωνή, λίγος βήχας και που και που λίγος πυρετός».

 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αποχωρήσει λίγη ώρα πριν από το τέλος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA