Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα, Παρασκευή από τα παρασκήνια του J2US, καθώς ο Τρύφωνας Σαμαράς εντόπισε νεκρό το αγαπημένο του σκυλάκι στις πρόβες της Πέμπτης.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την εκπομπή Buongiorno, το σκυλάκι με το όνομα Νικόλ ,βρισκόταν στο πλατό, μαζί με τον ιδιοκτήτη της. Κάποια στιγμή ο Τρύφωνας άρχισε να ανησυχεί γιατί δεν την έβλεπε στο οπτικό του πεδίο.
Τελικά αποκαλύφθηκε ότι το σκυλάκι έπεσε από μία σκαλωσιά δύο μέτρων και έχασε τη ζωή του ακαριαία, όπως είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Υπενθυμίζεται, ότι στο φετινό J2US ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται στη θέση του ανταποκριτή στα backstage μαζί με την Modern Cinderella.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.