Μενού
eyaggelatos
Νίκος Ευαγγελάτος | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Αναφορές, με επικριτικό τόνο προς τους αρμόδιους φορείς, έκανε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής.

«Όσο οι μέρες περνούν και ξεκαθαρίζει το τοπίο φαίνεται πως η Γλυκερδία Μεμεκίδου, αντιπλοίαρχος του Πολεμικού μας Ναυτικού, η Εύη Ανδρεαδάκη, επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Γιώργος Βούλγαρης αρχιλοχίας και καταδρομέας του ελληνικού στρατού, ο Φίλιππος Μανδαλιός και η αδερφή του, Άντζελα Μανδαλιού, έπεσαν υπέρ πατρίδος, γιατί η πατρίδα, είναι σκληρό αλλά πρέπει να το πούμε, δεν σχεδίασε μία αποστολή όπως θα έπρεπε» είπε αρχικά.

«Είναι ένα τροχαίο, όλα συγκλίνουν σε αυτό, αλλά είναι ένα τροχαίο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Πήγαμε γρήγορα γιατί θέλαμε να προλάβουμε τους Τούρκους και γιατί πήγαμε στην περιοχή του Χαφτάρ και δεν θέλαμε οι Τούρκοι να πατήσουν πόδι, σωστό, έπρεπε να το κάνουμε» τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Αλλά αναρωτιέμαι, αναθέσαμε στους Λίβυους του Χαφτάρ να είναι προπομπή σ' ένα όχημα που επέβαιναν 18 Έλληνες και αποδείχθηκε από τις μαρτυρίες ότι το όχημα που ήταν προπομπός, για να προστατέψει τους Έλληνες, είχε φύγει αρκετά μέτρα μπροστά, γιατί είχε στροφές και ο Λίβυος οδηγός αποφάσισε να πάει πιο γρήγορα» πρόσθεσε.

«Έτσι έπεσε το αυτοκίνητο της οικογένειας των Λίβυων και σκόρπισε τον θάνατο στο λεωφορείο των Ελλήνων» συμπλήρωσε στη συνέχεια, για να καταλήξει πως ήταν «πολλά τα λάθη, ανεπίτρεπτα θα έλεγα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA