Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο Τζέισον Μομόα. Ο δημοφιλής ηθοποιός του Aquaman και του Game of Thrones κολύμπησε στη θάλασσα με καρχαρίες

Ο Τζέισον Μομόα ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram ότι το… κολύμπι δίπλα στους καρχαρίες πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε εκστρατεία για να διατηρηθούν καθαροί οι ωκεανοί του πλανήτη και να προστατευθούν οι καρχαρίες και τα άλλα πλάσματα της θάλασσας.

«Κολυμπάω με καρχαρίες! Πρέπει να κρατήσουμε τον ωκεανό καθαρό για αυτά τα όμορφα πλάσματα» έγραψε μεταξύ άλλων στη δημοσίευση του. Στη δημοσίευση φαίνεται ο ηθοποιός να κολυμπά μαζί με καρχαρίες ατάραχος και μάλιστα να το απολαμβάνει. 

Η εκστρατεία του κατά του πλαστικού

Ο Τζέισον Μομόα έχει δημιουργήσει και την δική του εταιρεία με εμφιαλωμένο νερό με περιβαλλοντικά υπεύθυνα προϊόντα της Mananalu Water διαθέσιμα στους καταναλωτές στις ΗΠΑ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν βιώσιμες επιλογές.

Η δέσμευση της μάρκας για την καταπολέμηση της ρύπανσης από πλαστικό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αφοσίωση της Whole Foods and Sprouts στην παροχή φυσικών και βιολογικών προϊόντων. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή συνειδητού καταναλωτισμού, σύμφωνα με τον Μομόα. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA