Μενού
ben-affleck-jennifer-lopez
Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ | (Joel C Ryan/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Μάλλον αξέχαστη θα μείνει σε κάποιες θαυμάστριες του Μπεν Άφλεκ η αντίδραση της Τζένιφερ Λόπεζ όταν εκείνες θέλησαν να του εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους στο πρόσωπο του ηθοποιού σε τυχαία συνάντησή τους στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν έξω από εστιατόριο του Λος Άντζελες με τον φακό να αποτυπώνει τη στιγμή που το ζευγάρι έμπαινε στο αυτοκίνητό του. 

Ο Άφλεκ, ως γνήσιος τζέντλεμαν, φρόντισε να επιβιβαστεί πρώτα η σύζυγός του στο όχημα και ενώ ο ίδιος ετοιμαζόταν επίσης να μπει στο αμάξι, δύο γυναίκες που περνούσαν από δίπλα του με το αυτοκίνητό τους, του εξέφρασαν φωναχτά τον θαυμασμό τους.

 

«Σ’ αγαπάμε», φώναξαν οι δύο θαυμάστριες στον Μπεν Άφλεκ. Τότε η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έμεινε άπραγη, αλλά φώναξε προς τη μεριά των γυναικών «κάνε πίσω σκυ*@», ενώ έδειξε να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Βέβαια, όπως λέει και ο σοφός λαός μας «μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA