Μενού
cardi b
Cardi B | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μπελάδες φαίνεται πως θα έχει η γνωστή Αμερικανίδα ράπερ, Cardi B, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε σε συναυλία της το Σάββατο (29/07) στο Λας Βέγκας, όπου πέταξε το μικρόφωνό της σε θεατή, καθώς θεωρείται ύποπτη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Μία μέρα μετά το περιστατικό στον συναυλιακό χώρο, η κοπέλα, που τη χτύπησε η Cardi B με το μικρόφωνο, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας όπου κατήγγειλε τη 30χρονη ράπερ. Είπε στην αστυνομία ότι χτυπήθηκε από το μικρόφωνο, ενώ ισχυρίστηκε στα social media, ότι δεν ήταν εκείνη που πέταξε το ποτό στην Cardi B.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι προς απόγευμα του Σαββάτου σε συναυλιακό χώρο στο Λας Βέγκας, όπου οι θαυμαστές της τραγουδίστριας την περίμεναν για περίπου 2 ώρες μέχρι να εμφανιστεί στη σκηνή. Οι θερμοκρασίες στο σημείο είχαν αγγίξει τους 44 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που οδήγησε στον εκνευρισμό ακρετών όσων βρισκόντουσαν στη συναυλία.

Μάλιστα, η Cardi B, σε ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται να ζητά από τους θαυμαστές της να της ρίξουν νερό, καθώς διαμαρτύρεται για την υπερβολική ζέστη στο Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην πολιτεία της Νεβάδα.

Η σταρ βιντεοσκοπήθηκε να σκύβει και να λέει ότι «πεθαίνει» από τη ζέστη, ενώ παρότρυνε τους θαυμαστές της να της ρίξουν νερό, γεγονός που εξέλαβε κάποιος εξ αυτών. Ωστόσο, όπως φάνηκε κάτι τέτοιο ενόχλησε τη 30χρονη, η οποία πέταξε το μικρόφωνο, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν άνδρες της ασφάλειάς της, οι οποίοι απομάκρυναν την κοπέλα που την κατήγγειλε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA