Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς δέχθηκαν σκληρή κριτική για τις αστοχίες τους κατά την παρουσίαση της Eurovision 2024.
Ο Ζερόμ Καλούτα λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής στην Ελλάδα, απάντησε σε όσους θεώρησαν ότι «σπαταλήθηκε κρατικό χρήμα για εκείνους» με ένα story στο Instagram.
Αναδημοσίευσε την ανάρτηση μιας συνεργάτιδάς του, που έγραφε: «Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».

- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.