Μενού
zeta-douka-mixalis-xantzantonas
Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Μετά από δέκα χρόνια μαζί, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς δεν είναι πλέον μαζί και ζουν σε διαφορετικά σπίτια

Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή όλα αυτά τα χρόνια και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και τώρα και να μην αναφερθούν - τουλάχιστον για την ώρα - στον χωρισμό τους, σύμφωνα με την On Time.

Οι σχέσεις τους πλέον είναι τυπικές και προτεραιότητά τους είναι η 7χρονη κόρη τους, Θάλεια, στα γενέθλια της οποίας έκαναν και την τελευταία τους κοινή εμφάνιση. 

Το γυαλί φέρεται να άρχισε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη και παρά το γεγονός ότι η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, δεν τα κατάφεραν και έτσι ο χωρισμός έμοιαζε η μόνη λύση

ontime-ekswfyllo-zeta-douka
On Time: Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς | On Time

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, βέβαια, κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι οριστικός. Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί και σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ζέτα Δούκα είχε εξηγήσει τον λόγο:

«Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA