Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά η ώρα για την επίδειξη μόδας του Οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο. Το ντεφιλέ θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από τα social media του γαλλικού οίκου όσο και από διάφορα άλλα κανάλια μετάδοσης ενώ οι τυχεροί της βραδιάς είναι οι 400 προσκεκλημένοι που θα καταφέρουν να δουν από κοντά το κορυφαίο γεγονός στο χώρο της μόδας που θα γίνει στην Ελλάδα με τη χώρα μας να διαφημίζεται διεθνώς. 

Διαβάστε ακόμη: Dior στο Καλλιμάρμαρο: Ποιος είναι ο μουσικός Μισέλ Γκομπέρ που θα «ντύσει» την επίδειξη μόδας

Στο μοναδικό catwalk θα πάρουν μέρος 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και μια Ελληνίδα, η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou, όπως την ξέρουν όλοι στον χώρο της μόδας διεθνώς. Η Ros Georgiou αποκαλείται, μάλιστα, και Καρυάτιδα. Το όνομά της μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό αλλά η καριέρα της είναι αδιαμφισβήτητη. Η Ροζάνα Γεωργίου θεωρείται από τα πιο σημαντικά μοντέλα στη χώρα μας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη διεθνή μόδα, πρωταγωνιστώντας, μάλιστα, σε καμπάνιες διεθνών οίκων αλλά και του Dior. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ροζάνα Γεωργίου πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του οίκου Dior για τη συλλογή Haute Couture Spring 2021, υπό τη μορφή ενός φιλμ 15 λεπτών, σκηνοθετημένο από τον Matteo Garrone.

To 2019 είχε συμμετάσχει στο σόου της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ακόμα έχει συμμετάσχει σε ένα εντυπωσιακό project του Έλληνα σχεδιαστή Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη, ενός από τους πιο εμπνευσμένους σχεδιαστές, με ισχυρούς δεσμούς με τον ελληνικό πολιτισμό δημιουργώντας ρούχα επηρεασμένα απ' αυτόν.

https://www.instagram.com/p/B3PS_eFI_Fq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B233Qk6I8TG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Ros Georgiou

Η Ροζάνα Γεωργίου (Ros Georgiou) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου 1994, από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Στα 27 της, είναι η μοναδική Ελληνίδα που έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιο περιζήτητων μοντέλων στο κόσμο. Έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, πρωταγωνιστώντας στα σόου των Celine, DriesVan Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel.

Από τότε, δεν έχει σταματήσει να είναι περιζήτητη από τους κορυφαίους οίκους μόδας: από Hermes, μέχρι Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil Sander, Alexander McQueen. Παράλληλα, η Ροζάνα, έχει ποζάρει για εξώφυλλα πολλών ελληνικών αλλά και ξένων περιοδικών όπως τα V magazine, Vogue, Amica, Dazed & Confused κ.α. Σε συνέντευξή της στο ozon magazine, έχει πει ότι μόλις μαθαίνουν ότι η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα, της ζητούν πληροφορίες για τα νησιά μας και προτάσεις για τις διακοπές της.

Η Ros Georgiou έχει καταφέρει πολλά στον χώρο της μόδας και σίγουρα έχει μια καριέρα που θα ζήλευαν αρκετοί. Πρόσφατα, μάλιστα, το όνομά της συμπεριλήφθηκε στην ελίτ των μοντέλων δίπλα στην Κάια Γκέρμπερ (κόρη της Σίντι Κρόφορντ) και την Ιταλίδα Βιτόρια Σερέτι, αφού ήταν στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη νέα γενιά των διεθνώς περιζήτητων μοντέλων αλλά και στα τζιν της άνοιξης. 

Το όνομά της, όμως, ακούστηκε και για τη συμμετοχή στο GNTM αλλά η ίδια τελικά δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA