Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπρόσωπος της Αλβανίας, η Άντζελα Περιστέρη ή Αγγελική όπως την έλεγαν όσο ζούσε στην Ελλάδα, έχει ζήσει αρκετά χρόνια εδώ και μάλιστα έχει συμμετάσχει στο X-Factor, ενώ έχει δουλέψει με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα. Φέτος, αφού κέρδισε το Your Face Sounds Familiar στη γείτονα χώρα, της ανατέθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision. Σε αυτές τις ημέρες παρουσίας της στο Ρότερνταμ, η Άντζελα Περιστέρη έχει συναναστραφεί αρκετά τη Στεφανία Λυμπερακάκη και έχει μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν τη διοργάνωση.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Άντζελα Περιστέρη ρωτήθηκε αν βίωσε ποτέ άσχημη συμπεριφορά στον καιρό που έζησε στην Ελλάδα και απάντησε ότι «μόνο στην αρχή που δε γνώριζα καλά τη γλώσσα, αλλά γενικά μου φέρθηκαν πολύ καλά». Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα himara.gr, η άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε έφτασε σε βιαιοπραγίες από μεριά της. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Κρούσματα κορονοϊού σε δύο χώρες - 4 αποστολές έχουν μπει σε καραντίνα και μπορεί να μην εμφανιστούν live στους ημιτελικούς

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Άντζελα Περιστέρη δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια από δύο Ελληνίδες, με πιο χαρακτηριστική τη φράση «πήγαινε πίσω στη χώρα σου» και υπήρξαν άσχημα σχόλια για την Αλβανία. Αυτό την εκνεύρισε ώστε κινήθηκε βίαια προς αυτές και υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. «Δεν λέω πως δεν το άξιζαν, αλλά δεν θεωρώ ότι αντέδρασα σωστά» είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της εμφάνιση σε εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA