Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τόλης Βοσκόπουλος: Αντίο άρχοντα - O αποχαιρετισμός από τους χρήστες του twitter

«Αντίο άρχοντα». Έτσι αποχαιρετούν οι χρήστες του twitter, κάθε ηλικίας, τον Τόλη Βοσκόπουλο από τη δεκαετία του '60 όταν και πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία, κατάφερε να μπει και να μείνει σε όλα τα ελληνικά σπίτια

Ο Τόλης Βοσκόπουλος (πηγή: NDP Photos)
Ο Τόλης Βοσκόπουλος (πηγή: NDP Photos)

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 81 του χρόνια, ο Τόλης Βοσκόπουλος «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του, αφήνοντας πίσω του παρακαταθήκη μία καριέρα που απλώνεται σε έξι δεκαετίες. Ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές, όχι μόνο της γενιάς τους, αλλά συνολικά στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, με δεκάδες επιτυχίες να φέρουν τη δική του ερμηνεία.

Η είδηση του θανάτου του, το πρωί της Δευτέρας (19/7) γέμισε θλίψη όλους τους μουσικόφιλους, ανεξαρτήτου ηλικίας. Βλέπετε από τη δεκαετία του '60 όταν και πρωτοεμφανίστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος στη δισκογραφία, κατάφερε να μπει και να μείνει σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Να μεγαλώσουν γενιές με τη φωνή και τα τραγούδια του και να κερδίσει τον καθολικό σεβασμό.

«Αντίο άρχοντα». Έτσι αποχαιρετούν οι χρήστες του twitter, κάθε ηλικίας, τον Τόλη Βοσκόπουλο με το όνομά του να έχει γίνει αυτόματα το πρώτο σε αναζητήσεις στην πλατφόρμα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Τόλης Βοσκόπουλος #Twitter #Τραγουδιστής