Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Panik Concert by Xiaomi - 10 years celebration, η επική, λαμπερή και all star συναυλία, με την οποία η Panik Records γιόρτασε τα 10 της χρόνια, κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής!

Διαβάστε ακόμη: Panik Records: Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία για τα 10 χρόνια

Το tracklist περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες από τα 10 χρόνια της Panik, τις οποίες ερμηνεύουν 30 αγαπημένοι καλλιτέχνες, με τη συνοδεία 60 μουσικών της συμφωνικής ορχήστρας «The Foux Orkestar», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου.

Το Panik Concert by Xiaomi - 10 years celebration διεξήχθη την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και αποτέλεσε ένα μεγάλο μουσικό και κοσμικό γεγονός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα backstage παρουσίασαν ο Αντώνης Δημητριάδης και η Konnie Metaxa, ενώ στο red carpet υποδέχθηκε τους καλεσμένους ο Νίκος Γιαννουλίδης. Ολόκληρη η εντυπωσιακή συναυλία είναι διαθέσιμη και σε video, στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Βρείτε το Panik Concert by Xiaomi - 10 years celebration στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://smarturl.it/panikconcertalbum

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA