Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποθεώθηκαν για ακόμα μια φορά οι Il Volo στη σκηνή της Eurovision, ανεβαίνοντας το βράδυ της Πέμπτης (12/5) στη σκηνή του Pala Olimpico κατά τη διάρκεια του Β’ Ημιτελικού και τραγουδώντας μία διασκευή του Grande Amore στα αγγλικά αυτή τη φορά, επτά χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό το 2015.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Αυτά είναι όλα τα τραγούδια που πέρασαν στον τελικό – Πότε εμφανίζεται η Ελλάδα

Επί σκηνής, όμως, εμφανίστηκαν μόνο τα δύο από τα τρία μέλη, αφού ο τρίτος βγήκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ψηφιακά. Οι Il Volo ξεσήκωσαν το κοινό με την ερμηνεία τους για ακόμα μία φορά, αποδεικνύοντας ότι δικαίως είναι μία από τις αξιομνημόνευτες συμμετοχές στην ιστορία της Eurovision. 

Βέβαια, το ελληνικό κοινό δεν τους είδε ποτέ γιατί η ΕΡΤ εκείνη την ώρα επέλεξε να δείξει…διαφημίσεις, όπως είχε γίνει και το 2006 που αντί να δούμε την Έλενα Παπαρίζου να αποθεώνεται με το Mambo στο ΟΑΚΑ, βλέπαμε πάλι… διαφημίσεις. 

Να θυμίσουμε ότι όταν το 2015 οι Il Volo συμμετείχαν στη Eurovision το 2015, ήρθαν πρώτοι στην ψηφοφορία του κοινού, αλλά έκτοι στην ψηφοφορία των επιτροπών με αποτέλεσμα να «προσγειωθούν» τελικά, στην τρίτη θέση, μία θέση που - όχι άδικα - θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του διαγωνισμού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA