Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα Mad Video Music Awards 2020, η Τάμτα και ο Snik παρέλαβαν το βραβείο «Best Video Of The Year» για το τραγούδι «Senorita» από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου. Δύο χρόνια μετά, όταν η Τάμτα ήταν στην σκηνή για τα Mad Video Music Awards 2020, Snik και Light αντάλλαξαν μπουνιές με αποτέλεσμα να στιγματίσουν την απονομή. Πλέον, η τραγουδίστρια είναι ξεκάθαρη: «Ποτέ ξανά στην ίδια σκηνή με αυτούς». 

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής για Mad Awards: Mπερδεύτηκαν Snik και Light λόγω... γηπέδου και Tae Kwo Do

Αρκετές ώρες μετά το περιστατικό η Τάμπα έσπασε τη σιωπή της δίνοντας τη δική της εκδοχή, ενώ επιτέθηκε και στην παραγωγή, η οποία δεν απομάκρυνε τους ταραξίες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συμπλοκή. Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή με ανθρώπους που «επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές».

Η Τάμτα έγραψε στο Instagram: «Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα για το αν είμαι καλά. Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι είμαι καλά σωματικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα θορυβημένη, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν σαν Mad Video Music Awards. Σαν άνθρωπος έχω την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης πολύ ψηλά στο αξιακό μου σύστημα. Δύο χρόνια μετά την πανδημία είχα τεράστια λαχτάρα να βρεθώ σε ένα μουσικό θεσμό με τόσο κόσμο live! Είχαμε πολλή ό0ρεξη με την ομάδα μου και μπήκαμε σε μία δημιουργική διαδικασία για πάνω από έναν μήνα, ώστε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς θεωρούμε όμορφο και θα έκανε τον κόσμο να περάσει καλά».

Και συνέχισε: «Εχθές το βράδυ η λαχτάρα, η χαρά και η δημιουργικότητα επισκιάστηκαν αφού παραβιάστηκαν πολλά όρια που έχω σαν άνθρωπος και πολλές από τις αξίες μου. Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι και απορρίπτω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία παρέμειναν στον χώρο μετά τα γεγονότα και δεν τους απομάκρυνε κανείς. Δυσκολεύομαι να καταλάβω, επίσης, γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και του δόθηκε ξανά βήμα. Δεν βάζω όλους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική στο ίδιο τσουβάλι γιατί η γενίκευση είναι κάτι που επίσης απεχθάνομαι. Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πάρα πολύ για το πως ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε».

Η τραγουδίστρια κατέληξε: «Τέλος, σε συνέχεια όλων των παραπάνω, δεσμεύομαι πως στο μέλλον δεν θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές. Σας ευχαριστώ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA