Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η νέα της επιτυχία «Hold Me Closer» στο πλευρό του θρυλικού Elton John, η Britney Spears δεν φαίνεται ενθουσιασμένη με αυτό και σκέφτεται να σταματήσει τις περιοδείες. Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις της με τους φανς της, αποκαλύπτοντας ότι ενδέχεται να σταματήσει το τραγούδι. Η Σπίαρς αναφέρθηκε στο πόσο έχει απογοητευτεί για τις προηγούμενες περιοδείες και τους ανθρώπους με τους οποίους αναγκάστηκε να συνεργαστεί. Η εμπειρία την άφησε «αρκετά τραυματισμένη για μια ζωή». «Θα είμαι ειλικρινής στα 13 χρόνια κηδεμονίας, από τα 8 βίντεο που μου αρέσει μόνο ένα -το Work Bitch», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Ξεκίνησε εταιρεία επενδύσεων μαζί με τη μητέρα της, Kris Jenner

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέκρινε τον πατέρα της, Τζέιμι, επειδή ήλεγχε την εικόνα της και δεν της επέτρεπε να επιλέξει με ποιον θα εργαστεί. Παράλληλα, δήλωσε ότι αισθανόταν άβολα με τους χορευτές, που προσελάμβανε η ομάδα του πατέρα της, και πόσο μικροκαμωμένοι ήταν. «Είμαι αρκετά τραυματισμένη για όλη μου τη ζωή και ναι, είμαι τσαντισμένη, μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θα πω την άποψή μου», έγραψε. 

https://www.instagram.com/tv/CiWecu_ggMb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Britney Spears μίλησε και για τη σχέση της με τους γιους της. «Κυριολεκτικά, δεν έχω πια σκοπό. Ήταν η χαρά μου. Ήταν τα πάντα μου. Ανυπομονώ να τους δω. Για αυτό ζω. Και ξαφνικά, έφυγαν», είπε η 40χρονη τραγουδίστρια μέσω Instagram. Η Σπίαρς σχολίασε ότι κάποτε είχε τα παιδιά της πιο πολύ από τον Κέβιν Φεντερλάιν. «Οι άνθρωποι δεν θυμούνται αυτό το κομμάτι γιατί πάντα επικεντρώνονταν στα αρνητικά, αλλά από τότε που ήταν 6 έως 9 ετών, τους είχα στο 70%», είπε.

«Δεν καταλαβαίνω πώς είναι τόσο εύκολο για αυτούς, απλά να με κόψουν έτσι. Δεν το καταλαβαίνω», δηλώνει η ποπ σταρ. Υπενθυμίζεται πως το Page Six ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να μην έχει δει τους γιους της εδώ και περίπου έξι μήνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA