Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μεγάλο πάθος του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν τα περιστέρια. Ακόμα και στο σπίτι του στην Ελλάδα, στα νότια προάστια της Αττικής είχε περιστερώνα όπου εξέτρεφε τα συγκεκριμένα πουλιά, σε μια παράδοση που όπως είχε αποκάλυψε ο ίδιος, ήταν οικογενειακή.

Διαβάστε ακόμη: Ντούσαν Ίβκοβιτς: Μια καριέρα γεμάτη Ελλάδα – Δεκάδες τίτλοι, Γκάλης, Φασούλας και Παπαλουκάς

«Είναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σέρβο προπονητή Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, τα περιστέρια ευθύνονται για τον θάνατό του! Όπως ανέφερε ο άλλοτε προπονητής της Παρτίζαν στο πρώτο κανάλι της σερβικής τηλεόρασης: «Ήξερα πως είχε ορισμένα προβλήματα υγείας, που σχετίζονται με το πάθος του και την αγάπη για την εκτροφή περιστεριών. Είχε μολυνθεί και είχε προκληθεί βλάβη στους πνεύμονες από τα περιστέρια».

Υποκλινόμενος και ο ίδιος στο μεγαλείο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, παραδέχθηκε πως: «από σήμερα το πρωί το σερβικό μπάσκετ είναι λιγότερο σημαντικό»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA