Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλο ένα επεισόδιο γράφτηκε γύρω από το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα social media με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και το #cancel_kopsialis να είναι μέσα στα top trends στο Twitter, λόγω της ακύρωσης συμφωνίας που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του.

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Μάντσεν: Θρήνος για τον διάσημο ηθοποιό - Nεκρός ο 26χρονος γιος του

Ο λόγος ήταν πως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ακούστηκε στους εμπλεκόμενους το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο επιχειρηματίας είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και αφού διέψευσε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ο Youtuber βγήκε και τον υποστήριξε δημόσια και έτσι ξεκίνησε η «καταιγίδα».

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης το Σάββατο (22/1) έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στο Instagram για όλα, αναφέροντας πως σταματάει και η συνεργασία του με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για το giveaway του σπιτιού με θέα την Ακρόπολη.

Το ίδιο ανέφεραν και τα αδέρφια μέσα από τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram. Μάλιστα, οι σχέσεις τους μάλλον φαίνεται πως δεν είναι πλέον και οι καλύτερες, καθώς τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ενώ και εκείνος με τη σειρά του δεν ακολουθεί κανέναν παρά μόνο τον κοινό τους λογαριασμό «Antetokounbros».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA