Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία της, δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας Rise, η οποία ασχολείται με τη ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ταινία παρουσιάζει τα παιδικά και εφηβικά χρόνια των Γιάννη, Θανάση, Αλέξανδρου και Κώστα στις γειτονιές της Αθήνας, συνεχίζει με την ενηλικίωση τους και φτάνει μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο με τους Μπακς. Η ταινία RISE θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου, αμέσως μετά από τους τελικούς του NBA, μέσω της υπηρεσίας Disney+.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

H ταινία, με γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια στην Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους τρεις αδερφούς, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο NBA.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα Walt Disney Studios ανέφερε στην ανακοίνωση της για την ταινία το 2021: «Οικογένεια. Αφιέρωση. Αφοσίωση. "Άνοδος" μία ταινία του DisneyPlus βασισμένη στις πραγματικές εμπειρίες της ζωής του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και της οικογένειάς του, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το 2022». Αξίζει να δούμε τις ερμηνείες των ηθοποιών ενσαρκώνουν  τους Γιάννη, Θανάση, Κώστα, Άλεξ, Βερόνικα και Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Τον “Greek Freak” θα αναπαραστήσει στο έργο ο Ούτσε Αγκάντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA