Μενού
  • Α-
  • Α+

H Εθνική ομάδα απέτυχε να μπει στην τετράδα του Eurobasket 2022 μετά από την ήττα-αποκλεισμό από την οικοδέσποινα Γερμανία και ολοκληρώνει την παρουσία της στη διοργάνωση καταλαμβάνοντας την 5η θέση με ρεκόρ 6-1. Το βράδυ της Τρίτης οι Γερμανοί έκαναν το... παιχνίδι της ζωής τους επιβεβαιώνοντας πως αουτσάιντερ πριν από την έναρξη της διοργάνωσης έχουν πλέον εξελιχθεί σε διεκδικητή και τους χρυσού μεταλλίου. Η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα έχει το μεγάλο ραντεβού του 2023, το Μουντομπάσκετ, στο οποίο η Εθνική μας ομάδας θα θέλει να βρίσκεται παίρνοντας το εισιτήριο από την προκριματική φάση.

Διαβάστε ακόμη: Eurobasket 2022: Λύγισε μετά το ματς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - «Μαμά δεν κλαίω, μην στεναχωριέσαι»

Η καλύτερη παρακαταθήκη πάντως για το μέλλον της ομάδας, είναι οι αντιδράσεις των διεθνών τις επόμενες ώρες μετά από τον αποκλεισμό. Είτε on camera, είτε μέσω των social media ή ακόμα και σε «ιδιωτικές στιγμές» άπαντες έδειξαν πόσο ήθελαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση αλλά και να «ντύσουν» με ένα μετάλλιο την τελευταία μεγάλη γενιά του ελληνικού μπάσκετ. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο φύσει ηγέτης αυτής της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έστειλε μέσα από το Instagram το δικό του μήνυμα. Ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου ο ίδιος αλλά και τα αδέρφια του, τραγουδούν τον Εθνικό Υμνο.

https://www.instagram.com/reel/Cid6dLBL8ww/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα, ενώ δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν και άλλοι παίκτες, όπως ο αρχηγός της Ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, αλλά και ο εξαιρετικός στο παιχνίδι με τη Γερμανία, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA