Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μετά την ήττα από τη Γερμανία που σήμανε τον αποκλεισμό της επίσημης αγαπημένης από τη συνέχεια του Eurobasket 2022. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στην ΕΡΤ μετά το τέλος του προημιτελικού.

«Τα έβαλαν όλα... Τα έβαλαν όλα. Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν χρειάζονται ούτε δικαιολογίες, ούτε τίποτα. Απλά τα έβαλαν όλα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν πειράζει... Πειράζει βασικά αλλά...» είπε αρχικά ο Θανάσης ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του και το ψιθύρισε και ο ίδιος αλλά συνέχισε:

«Ένα πράγμα θέλω να πω: Κώστας Παπανικολάου ο αρχηγός μας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Σλούκας, ο Νίκ Καλάθης, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Μιχάλης Λούντζης , Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, όλα αυτά τα παιδιά και ο coach Ιτούδης, χτίζουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο και θα έρθει η ώρα. Θα έρθει η ώρα. Κάτσε να πω στη μαμα μου ''μαμα δεν κλαίω. Μη στεναχωριέσαι. Δεν ήρθε το τέλος. Είναι μόνο η αρχή. Αγαπάμε πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Δεν ήθελα να λήξει αυτό το τουρνουά». Στην τελευταία αυτή φράση ο Θανάσης δεν άντεξε και λύγισε...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA