Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη μεγάλη θλίψη του για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη εξέφρασε ο μπασκετμπολίστας, με καριέρα μεταξύ άλλων στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ΑΕΚ και τον Άρη, Τζο Αρλάουκας. Οι δύο αθλητές είχαν γνωριστεί πριν πέντε χρόνια και ο φόργουορντ δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες παίζουν μπάσκετ. 

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει ο γιατρός που τον χειρούργησε - «Το μεγάλο χρυσό το πήρε εδώ»

Η ανάρτηση του Τζο Αρλάουκα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο Instagram:

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αλλά όταν κάποιος έρχεται στην ζωή σου και έχει τέτοιο αντίκτυπο ως άνθρωπος, πατέρας και αθλητής, η απώλεια είναι τεράστια. Άλεξ, γνωριστήκαμε πριν από 5 χρόνια και ο καρκίνος σε πήρε από εμάς. Πάντα θα σε θυμόμαστε για την επιρροή που είχες σε όλους γύρω σου.

Η παρουσία σου, η καρδιά σου, η ψυχή σου και το χαμόγελό σου είναι αυτά που σε καθόρισαν. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να χαμογελάσω σήμερα είναι επειδή με κάποιον τρόπο ήμουν αρκετά τυχερός για να σε γνωρίσω, να γίνω φίλος σου και είχα την ευκαιρία να έρθω κοντά σε εσένα και την φανταστική οικογένειά σου.

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλά άτομα στα οποία θα λείψεις και μπορείς να συμπεριλάβεις και εμένα σε αυτά. Το Navarino Challenge και το Σαντορίνη Challenge δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα, αλλά σε διαβεβαιώ πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην ξεχαστείς. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε και το μόνο που μπορώ να πω είναι “γαμ… τον καρκίνο”. Σε αγαπάω και μου λείπεις».

https://www.instagram.com/p/CjtY4DZDNiG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA