Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διάγει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, αφού εκτός από κορυφαίος παίκτης του NBA, είναι και πια και πατέρας και δείχνει να έχει... ολοκληρωθεί σαν άτομο. Ετσι, διασκεδάζει κάθε λεπτό της καθημερινότητας, ακόμη και όταν χάνει σε άτυπο διαγωνισμό τριπόντων στην προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς. Κάπως έτσι κυκλοφόρησε ένα επικό βίντεο που ανήρτησε ο Greek Freak στα social media, λίγο αφότου είχε χάσει από τον Σερζ Ιμπάκα σε διαγωνισμό τριπόντων και αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ.

Διαβάστε ακόμη: Πικέ: 92.000 θεατές τον αποθέωσαν για τελευταία φορά - Εφυγε βουρκωμένος από το γήπεδο

Στο βίντεο που ανέβασε λέει: «Δεν μπορώ να έχω τα πάντα στη ζωή. Δεν μπορώ να είμαι όμορφος, να έχω όμορφα παιδιά, όμορφη γυναίκα, εξαιρετική οικογένεια, εξαιρετικούς συμπαίκτες, εξαιρετικούς προπονητές. Όμορφος, αθλητικός. Δεν μπορώ να έχω τα πάντα στη ζωή. Δεν γίνεται να μπορώ να βάλω και τα τρίποντα. Ο Θεός έπρεπε να με κρατήσει ταπεινό. Ο Θεός είπε βασικά ότι «δεν μπορείς να βάλεις και τρίποντα, δεν μπορείς να σουτάρεις, μείνε ταπεινός αγόρι μου». Παίρνω ριμπάουντ, κάνω γιούροστεπ. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να μείνω ταπεινός», είπε γελώντας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA