Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα το πρώην μοντέλο του Power of Love κι ο πρώην ποδοσφαιριστής σύντροφός της για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 32χρονος «κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων».

Η 29χρονη στο άκουσμα της απόφασης ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, άρχισε να φωνάζει για τον σύντροφό της, «με κατέστρεψε»! «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο συντρόφός μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που όταν της ανακοινώθηκε πως θα προφυλακιστεί ξέσπασε. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της υποστήριξε ότι πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο προτρέποντάς τον να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, παρά τους συχνούς διαξιφισμούς το ζευγάρι φέρεται να είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Ο δικηγόρος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός δήλωσε ύστερα από την απόφαση των εισαγγελικών Αρχών να προφυλακισθούν αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πως: «Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός.

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Εβαλε τον σύρτη στην πόρτα - Την έσπασαν παρουσία εισαγγελέα οι αστυνομικοί

Λεπτομέρειες από την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του γνωστού μοντέλου του Power of Love βγήκαν στο φως από την εκπομπή «Τ-live» του Alpha. Οι αστυνομικοί με παρουσία εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της παίκτριας ριάλιτι, όσο εκείνη είχε μπει στο μπάνιο και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πετούσε ναρκωτικές ουσίες στην λεκάνη της τουαλέτας.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήθελε να κερδίσει χρόνο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της και μάλιστα επιχείρησε να βάλει στην πόρτα τον σύρτη για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο στο σπίτι της. Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της εντοπίστηκε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που αν κι εκείνη ισχυρίστηκε ότι αποτελεί εργαλείο για την μαγειρικής, ήταν κρυμμένη κάτω από έπιπλα. Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς και η χλωρίνη που μύριζαν τα δύο μπολ, τα οποία πιθανότατα είχαν την κοκαΐνη, όταν το μοντέλο θέλησε να την ξεφορτωθεί στη λεκάνη της τουαλέτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA