Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ημουν σε αδρεναλίνη, ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Χτύπησε τον κολλητό μου και έναν φίλο μου», ανέφερε στον εισαγγελέα ο Thug Slime, ο ράπερ που μαχαίρωσε έναν πατέρα τριών παιδιών αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης (μαζί με τους 3 συγκατηγορούμενούς του) στις 24 Νοεμβρίου. Ο ράπερ ενεπλάκη σε αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Τρίτης στον Κολωνό.

Διαβάστε ακόμη: Thug Slime: Εκτοξεύτηκε στις τάσεις του Youtube το νέο του κομμάτι «Thisies»

Αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής περιγράφει τι έγινε, μιλώντας στο Live News: «Μπήκαν τρία άτομα μέσα στον χώρο, έπιασαν έναν υπάλληλο και τον μαχαίρωσαν. Υπάλληλος είναι αυτός που μαχαιρώθηκε και είναι στο νοσοκομείο. Δουλεύει δύο χρόνια στο μαγαζί. Ποτέ δεν έχει κάνει φασαρίες και καυγάδες. Ούτε έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας. Για να προσθέσει: «Είναι 32 ετών με τρία παιδιά, οικογενειάρχης και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Ο 25χρονος ράπερ, Thug Slime, κατηγορείται ότι μπήκε στο κατάστημα μαζί με τα άτομα που τον συνόδευαν στον άτυχο πατέρα. Μάλιστα, μπροστά στο επεισόδιο ήταν και ένα 10χρονο παιδί, που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ήταν ο γιος του τραυματία. Στο επεισόδιο εκτός από τον υπάλληλο φέρεται να τραυματίστηκε και ένα από τα άτομα που συνόδευαν τον μουσικό. «Το μόνο που βλέπω είναι ότι τον φωνάζουν έξω, τον φωνάζει ένας έξω, βλέπει άλλα δύο άτομα και ξαναμπαίνει μέσα στο μαγαζί. Λογικά, πρέπει να φοβήθηκε. Μπαίνουν οι άλλοι δύο στο μαγαζί, τον κρατάει ο ένας και οι άλλοι δύο τον μαχαιρώνουν. Τα παιδιά αυτά πρώτη φορά πήγαν στο μαγαζί. Δεν τα έχω ξαναδεί», συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας. 

O Thug Slime είχε ανεβάσει βίντεο πριν από λίγο διάστημα στο Tik Tok μέσα από το οποίο εξηγούσε με τον δικό του τρόπο γιατί κυκλοφορεί οπλισμένος. «Εδώ είναι η πεταλούδα μου. Κάνω συλλογή από αυτά. Την παίρνω πάντα μαζί μου. Χρησιμεύει σε πολλά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA