Μενού
nosokomeio
Νοσοκομείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε ο Μανώλης Μερεός, πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής από τα Ιωάννινα που νοσηλεύτηκε με αμυγδαλίτιδα και βρήκε τραγικό θάνατο. 

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει ακόμα πάρει κάποια απάντηση για τα αίτια θανάτου της 20χρονης, ο πατέρας δήλωσε: «πρέπει να δοθεί μία απάντηση στο ερώτημά σας. Η πρώτη εικόνα που είχε ο ιατροδικαστής είναι ότι το κορίτσι κατέληξε από αυτό τον λόγο, δηλαδή ότι το πύον μόλυνε και τα υπόλοιπα όργανά της».

«Ακόμα είμαστε σε διαδικασία που θα πάρει κάποιο χρόνο. Τα πρώτα ευρήματα αυτό δείχνουν, ότι το κορίτσι πήγε από αμυγδαλίτιδα. Δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, δεν είχε κάποιον άλλο λόγο να χάσει τη ζωή του».

«Μας έλεγαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, μετά από τη χορήγηση κορτιζόνης το παιδί αισθανόταν καλύτερα και μας καθησύχαζε και η ίδια. Δεν μας είπαν τίποτα παρά μόνο την παραμονή του θανάτου, όταν αποφάσισαν οι γιατροί να κάνουν αφαίρεση στις αμυγδαλές της, και μας είπαν ότι καλό είναι να βρεθεί κάποιος κοντά της» συνέχισε ο πατέρας.

Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης Βούλας οδήγησαν τον εισαγγελέα Ιωαννίνων να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια, στο πλαίσιο των οποίων θα διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις στο κορίτσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.