Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φορολοταρία: Τα Χριστούγεννα έρχεται «σούπερ» κλήρωση 2 εκατ. ευρώ!

Πρεμιέρα κάνει η νέα φορολοταρία με τα «εγκαίνια» να πραγματοποιούνται τα Χριστούγεννα με μία «σούπερ» κλήρωση, η οποία θα μοιράσει 2 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς φορολογουμένους

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει μία φορολοταρία τα Χριστούγεννα όπου και θα μοιραστούν συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ θέλοντας έτσι να επιβραβεύσει όσους έχουν πραγματοποιήσει αρκετές ηλεκτρονικές συναλλαγές. Παράλληλα, με αυτή την κλήρωση «εγκαινιάζεται» ουσιαστικά και το νέο πλαίσιο της φορολοταρίας, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή από τις αρχές του νέου έτους.

Οπως αναφέρει το Open, με την ειδική κλήρωση που θα μοιράσει από 100.000 ευρώ όχι μόνο σε έναν αλλά σε περισσότερους φορολογουμένους, θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας φορολοταρίας. Από τον Ιανουάριο και κάθε μήνα 500 τυχεροί θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ, 70 από 5.000 ευρώ, 5 από 20.000 ευρώ και ένας υπερτυχερός θα κερδίζει 50.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή το χρηματικό ποσό που θα κληρώνεται δεν θα αλλάξει και θα παραμείνει στο 1 εκατ. ευρώ. Η μεγάλη αλλαγή που θα υπάρξει στη διαδικασία της νέας φορολοταρίας είναι η δημιουργία μιας ειδικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να διαπιστώνουν εάν έχουν κερδίσει.

Στη νέα φορολοταρία τα ευάλωτα νοικοκυριά θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες συγκριτικά με το ισχύον καθεστώς. Συγκεκριμένα φορολογούμενοι με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα αναμένεται να έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φορολοταρία #κλήρωση #φορολογούμενοι #Χριστούγεννα #Υπουργείο Οικονομικών