Μενού
  • Α-
  • Α+

Η διαδικασία πληρωμής των προκαταβολών του φετινού επιδόματος θέρμανσης αρχίζει και μέχρι αύριο Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, περίπου 680.000 δικαιούχοι που υπέβαλαν τη σχετική αίτηση στο myΘέρμανση έως το τέλος Νοεμβρίου θα πληρωθούν. Η καταχώρηση των παραστατικών για τις αγορές τους θα πρέπει να γίνει έως τις 15/12.

Σε ό,τι αφορά τους νέους δικαιούχους, αυτοί αναμένεται να λάβουν ολόκληρο το επίδομα θέρμανσης μέχρι και τα τέλη του Δεκεμβρίου, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει τόσο η αίτηση όσο και η καταχώρηση των παραστατικών να γίνει μέχρι τις 15/12. Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο επίδομα θέρμανσης στους παλαιούς δικαιούχους.

Από εκεί και πέρα, το νέο έτος και συγκεκριμένα μέχρι και τις 28 Φλεβάρη θα πληρωθεί το επίδομα για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, έως τις 29 Απριλίου θα πληρωθεί το επίδομα για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου, υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Απριλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA